Dom syntes, hördes och stöttade. Kommer alla tillbaka ikväll?

Ikväll gäller det för LIF Lindesberg

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Ikväll ska det avgöras om LIF Lindesberg ska vara ett allsvenskt handbollslag även säsongen 2022/2023. Avgörande match hemma mot IFK Karlskrona och förhoppningsvis kan publiken bli en extra spelare.

Exakt vad LIF Lindesberg kommer att göra annorlunda ikväll, jämfört med matchen i söndags, vet bara tränarna och spelarna. Sista matchen för säsongen och man kan slita hårt på de bästa spelarna utan att det påverkar nästa match.

IFK Karlskrona kommer alldeles säkert taggade till kvällens match och på lagets hemsida kan man läsa en intervju med tränaren Stefan Wall där han förklarar lagets dåliga start senast med nervositet. Idag på morgonen publicerade man en text med rubriken ”Draken lyfter alltid i motvind”. Man skriver att laget från Karlskrona är vana att spela i motvind och man ikväll kommer att ha sina kanoner laddade.

Mycket kommer att handla om publiken. 1207 högljudda senast kan kanske bli ännu fler ikväll? Frivillig entré gäller och LIF Lindesberg hoppas att så många som möjligt klär sig i orange.

LIF Lindesberg-IFK Karlskrona startar klockan 19.00 i Lindesberg Arena.

1 Comment

  1. Dom ändrade ingenting sen förra matchen och det stjälper Lif. Trots att det gått uselt under säsongen trots lovande försäsong med nya spelare så får de inte chansen under hela säsongen utan man nöter på det gamla. Om inte Jesper blivit hel så hade det tyvärr blivit uttåg direkt utan kval. Tråkigt för klubben men tyvärr så visar det att div 1 södra är en bra serie där några poäng skiljer för kval ner eller upp. Lycka till i div 1 och hoppas på snabbt återtåg med de gamla om de orkar ladda om!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.