Ingen krönika från Källberg idag

i BLOGG/ETTAN

KRÖNIKA. Fredagskrönikören Tomas Källberg försöker ta en semestervecka och därför blir det ingen krönika idag.

Hoppas på en härlig helg

Idag är jag på resande fot och därför blir det ingen krönika den här veckan. Jag hoppas på en härlig helg i Bergslagen, även om vädergudarna verkar tycka att det dags för lite sämre väder igen. Det är ju en hel del evenemang i våra krokar i helgen och allt blir ju så mycket roligare om det blir en fin helg.

Ta hand om er och lev semesterliv i helgen!

5 Comments

  1. Visst är det trevligt med Krönikan men inte alls alltid nödvändig. Jag missunnar inte Källberg lite ledigt.
    Men.. jag tycker det är väldigt lite aktivitet här på 24i numera. Väldigt lite inlägg och kommentarer, i vanliga fall. Det är nästan så man saknar salig Johanssons,ofta,”märkliga” kommentarer.

  2. Du/ni är bara avundsjuka Örjan ;-). Se nu till att bjuda frugan på lite goda räkor och lite vitt vin så blir fredagsmyset enklare. /Källberg

  3. Jag gör vad jag kan, men frugan ville ut på en liten utfärd och då blev det så. Men jag har skrivit krönika i typ 20 år x 52 = 1040 och känner ändå att jag inte svikit läsarna speciellt många gånger… Källberg

  4. Skönt att slippa läsa om era Fredagsmys. Tro det om ni vill. Hälsar Örjan

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.