Intensiv sportsöndag idag

i SPORT

LINDESBERG. En väldigt intensiv sportsöndag väntar idag för alla idrottsintresserade i Bergslagen. Mest intressant är kanske hur Lindesberg Volley klarar premiären i elitserien borta mot Engelholm.

Lindesberg Volley startar elitserien på tuffast möjliga sätt när man åker till Skåne för premiär mot Engelholm. Engelholm finns med bland förhandsfavoriterna i årets elitserie, precis som Lindesberg, Katrineholm och kanske något ytterligare lag. Frågan är väl om Lindesbergs nya spelare har hunnit spela in sig tillräckligt i sitt nya lag?

För LIF Lindesberg väntar ännu en rysarmatch när man gör Lindesberg Volley sällskap ner till Skåne för en svår bortamatch mot OV Helsingborg. LIF Lindesberg har börjat det allsvenska seriespelet illa och endast lyckats knipa en poäng på fyra matcher. Helsingborg har dock inte börjat mycket bättre och kan så här långt summera tre poäng.

I hockeyettan tar Lindlövens IF emot Borlänge hemma i Lindehov på den udda hockeytiden klockan 18. Fredagsmatchen mot Falun blev framflyttad och Löven har nu en match mindre spelad och har halkat ner till åttonde plats och en seger är välbehövlig. Mot Borlänge får för övrigt Lövenspelarna tampas med Tobias Holm, som spelade i Löven för några säsonger sedan.

Och i Lindesberg Arena tar LIF Lindesbergs handbollsdamer emot Huddinge. LIF har en seger och en förlust så här långt, men Huddinge är poänglöst efter två omgångar och nya poäng för LIF finns inom räckhåll.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.