Intensiv sportsöndag väntar

i ETTAN/LINDESBERG/NORA

BERGSLAGEN. En väldigt intensiv och kompakt söndag väntar alla sportvänner. Fotboll, volleyboll, handboll och ishockey väntar i eftermiddag, en del på bortaplan men också en del hemma.

Första ut är Nora BK, som tar emot Karlstadslaget Hertzöga BK för ännu en måstematch i botten på division 3-tabellen. Matchen startar klockan 14.00 på Norvalla.

Klockan 14.30 är det dags för Lindesberg Volley att starta bortamatchen mot Sollentuna i Arena Satelliten. För Lindesberg handlar det om fjärde matchen i årets Elitserie och man är så här långt utan poäng.

Klockan 16.00 är det nedsläpp i Stora Hallen i Nyköping där Lindlöven hälsar på för att möta Nyköping SK. Nyköping ligger trea innan matchen och Lindlöven ligger fyra i en serie där det handlar om att vara sämst femma.

Klockan 16.00 är det också nedsläpp i Råsshallen i Guldsmedshyttan. GSK gästas av Åmåls SK i en match där hemmalaget är i stort behov av poäng.

Slutligen är det klockan 17.00 dags för LIF Lindesbergs damer att spela hemmapremiär i Division 2 Mitt mot HK eRPing. LIF Dam vann sin premiär borta mot Tyresö Strand förra helgen, och för eRPing är det första matchen i serien.

Väl mött ute på någon av våra arenor.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.