Isacsson nöjd med genrepet

i BERGSLAGEN 2/HÄLLEFORS B/HÄLLEFORS F/LINDESBERG/SPORT

14LV_Katrineholm_trLINDESBERG. Lindesberg Volley växer fram som en av Elitseriens tyngsta pjäser i vinter efter att ha besegrat Katrineholm hemma i Lindesberg Arena med 3-0 (25-17, 25-21, 25-23).

– Jag är jättenöjd, säger Lindesbergs tränare Johan Isacsson. Och våra ungtuppar vann nästan extrasetet.

Det var inget snack om saken ens i träningsmatchreturen hemma mot Katrineholm på tisdagskvällen. De två första seten ägdes fullständigt av Lindesberg och i det alltid svåra tredjesetet blev Lindesberg lite för självsäkra och bekväma.

Sanningen är ändå att Lindesberg har något riktigt bra på gång. Poängen kan bli fler från centerpositionen, men kanske går det att slå ut alla lag i vinter. Lindesberg kommer att bli extremt tunga att möta för de lag som inte tränat hjärta/lunga i sommar.

Genrepet mot Katrineholm, en av favoriterna i vinter, var spel mot ett mål så länge hemmalaget höll fokus. I det tredje setet lindades man in i bomull och Katrineholm kunde hålla setet jämnt.

– Vi blev lite bekväma efter två set, säger Johan Isacsson. Men jag är mycket nöjd med genrepet. Nu vill vi att Elitserien drar igång.

14LV_Katrineholm_tr214LV_Katrineholm_tr3 14LV_Katrineholm_tr4

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.