Johannes Jämsén inför Lindlöven-Surhammar idag

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Stark vinst senast mot Forshaga borta och ny match i eftermiddag mot Surahammar hemma i Lindehov. Lindlövens nyförvärv Johannes Jämsén tror på en nya seger.

-Vi har en bra känsla efter segern mot Forhaga och har gjort några bra träningar, säger Jämsén.

Johannes Jämsén kommer närmast från Södertälje SK i Allsvenskan, men behövde inför årets säsong en framskjuten position i laget för att fortsätta utvecklingen som hockeyspelare, och steget från juniorspelare till seniorspelare. Därför blev det Lindlöven och ett steg ned i seriehierarkin.

-Jag tycker att jag har kommit in riktigt bra i både laget och i Lindesberg i stort, säger Jämsén. Det mesta blir bättre och bättre för varje match.

Johannes Jämsén gjorde ett tiotal matcher med Södertälje SK under förra säsongen i Allsvenskan, men gjorde en full säsong i SSK:s J20 Nationell och gjorde 58 poäng på 48 matcher, något som är exeptionellt.

-Jag spelar nu med Filip Barklund och Tim Alverhag och kemin fungerar bättre och bättre för varje match, säger Johannes. Jag behöver komma upp lite i tekningarna, men tror på vinst mot Surahammar. Frågar du mig tror jag att vi vinner med 4-2 och jag blir en av målskyttarna.

Sportchefen Tomas Östlund ler när han hör Jämséns uttalanden.

-Det här är Johannes första seniorår och det är alltid en stor omställning. Men vi pratar om en smart spelare som ser vad han ska göra. Min och Johannes plan är att han ska spela i Allsvenskan och han vet vad som gäller i Hockeyettan.

Johannes Jämsén spelar med #18.

Lindlövens IF-Surahammars IF startar klockan 16.00 i eftermiddag i Lindehov.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.