Källberg efter en nedsläckt vecka

i BLOGG/ETTAN

KRÖNIKA. Fredagskrönikören Tomas Källberg har upplevt en riktigt skitvecka efter det att tekniska problem ställt till det för 24i. Problemen är nu lösta och allt som vanligt igen. Läs Källbergs krönika här.

Ren eufori idag faktiskt

Fredag igen och inget kräftfiske idag heller. Nu måste vattenståndet sjunka om det inte ska bli turkiskt på sena kräftskivor. Den 15 september går sista tåget för kräftor ur Lindesjöns vattenområde i år.

Det här har varit den mest frustrerande veckan jag upplevt sedan 24i såg ljuset den 7 september 2012. Webb-hotellet som anlitats under nästan hela tiden valde i slutet av förra veckan att byta server för 24i:s vidkommande och det innebar en hel del tekniska problem för 24i. Vi kunde inte ladda upp nya bilder och hela vårt koncept står förstås och faller med detta och 24i stod nästan still under fem, sex dygn. Problemen löstes under natten till torsdagen och den känsla som infann sig när allt var fixat håller i sig än. Eufori, typ.

Lite golf har det dock blivit i veckan, mest för att rensa skallen från ettor och nollor och knepig datakod. Golfbanan är fortfarande svårt vattensjuk och det är ruggigt svårt att spela, men det skiter jag i. Om banan fortfarande varit avstängd på grund av regnet (som den var under nästan två veckor) och dataproblemen kommit samtidigt hade jag säkert fått skriva den här krönikan från akutpsyk. Idag är jag lyckligt tillfredställd, både av att 24i åter fungerar och att jag har fått spela några hål idag också.

Den lokala fotbollen är inne i ett spännande skede. Frövi IK har så här långt gjort det bra som nykomling i fyran och kommer förmodligen att sluta som ett bra mittenlag. Nora BK dansar på slak lina och har match senare ikväll, en match som är mycket viktig. Och IFK Lindesberg klarar sig bra i femman och har fortfarande chans till kvalspel, kanske mot Nora BK, framåt kalla oktober.

Det är fredagskväll och jag borde egentligen fira att 24i åter fungerar, men firandet får vänta till i morgon då frugan inte är hemma ikväll. I morgon lördag blir det dock mat med grekiskt tema. Grillat såklart, stekt potatis såklart och såklart kryddat med massor av oregano. Det kanske till och med blir lite tzatziki och en pilsner till.

Passa på att äta något gott ni också. Grillsäsongen är snart slut och det gäller att passa på så länge den varar.

Trevlig helg på er!

3 Comments

  1. Inga problem med nedsläckning i Linde iallafall. Majoriteten ställer in alla möten. Behöver utredas……

  2. Ja, passa på! Glass, bullar och sprit verkar ju vara det enda som Noraborna gillar.
    Övriga butiker med sällanköpsvaror verkar man bojkotta.
    Men alla är väl så deprimerade, trött värld vi lever i…

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.