Källberg lycklig efter nio hål

i BLOGG/ETTAN

KRÖNIKA. Fredagskrönikören Tomas Källberg har haft ytterligare en jobbigt golffri vecka med en vattensjuk bana, men är lycklig idag efter att ha spelat några hål. Lite oro för både LIF Lindesberg och Lindlöven finns det också. Läs krönikan här.

Idag är jag en lycklig man

Ytterligare en vecka med frustration över en stängd golfbana. Banan hann öppna för en vecka sedan, men stängdes redan på söndagen och har sedan varit stängd fram till idag, då nio hål öppnats. Jag har varit ute ett par gånger och tittat på vattenläget på banan och har full förståelse för att banan varit stängd. Likväl är det frustrerande när åtminstone nio hål är den vanliga dosen för mig och en hel del andra. Inte så att jag lägger speciellt stor vikt vid själva golfandet, men promenaden man tar i samspel med att slå den lilla bollen framåt är verkligen en dos energi för själen.

Idag har jag spelat nio hål och är en lycklig man.

Jag tycker synd om alla som haft sin semester under den senaste månaden. Hur många soldagar har det varit? Jag vet inte svaret, men inte är det många. Det är liksom svårt att ha en plan B när det regnar mest hela tiden. Det borde vara någon slags solgaranti i samband med semestrar…

Det börjar så smått närma sig allvar för LIF Lindesberg. Inte helt övertygande i de tre träningsmatcher som spelats, men det är förstås inte nu man ska vara på topp. Stor förlust mot seriekollegan VästeråsIrsta i veckan känns förstås inte så bra, men om bara någon är det dags för allvar, då ATG Svenska Cupen inleds. Den 30 augusti kommer Önnered på besök till arenan och redan den 2 september kommer Alingsås. Efter det vet vi vad vi kan förvänta oss när Herrallsvenskan drar igång.

Lindlöven är dock inte helt klara med truppbygget än, trots att man ryktesvis redan har gått på is. Det känns lite lurigt med Lindlöven den här sommaren och sportchefen Östlund ringer inte ens och önskar skriverier – som han brukar. Och klubbens hemsida fungerar inte som någon vettig informationskälla och är helt utan nyheter.

Ikväll blir det ingen fredagsmiddag med frugan, men en norsk lax ska ångas i morgon, med någon spännande sås. Kanske grillar jag mig en handburgare ikväll, mest för att visa att det går när det inte regnar.

Grilla något gott ni också. Vem vet, i morgon kanske han där uppe överraskar med lite regn.

Trevlig helg – oavsett väder.

1 Comment

  1. Hemsidor är sällan uppdaterade. Kollade fotboll och ishockesidor nu. Även företag. Nyheterna på några är flera år gamla. De ansvariga vill väl att allt ska vara på så kallade sociala plattformarna. Då syns de som är så duktiga att kommentera och få sitt namn med. Jag vill inte ha mitt namn med. Jag vill vara anonym. Läsa utan att synas.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.