Källberg om en härlig tid på året

i BLOGG/ETTAN

KRÖNIKA. Fredagskrönikören Tomas Källberg har haft en bra vecka med golf i fokus och dagens korta krönika belyser detta. Läs krönikan här.

Spelet var bättre förr

Inget snack om saken. Nu är det vår! Riktigt härligt väder, golfbanan öppen och tända grillar på kvällarna.

En härlig vecka har det varit. Lagom till öppnandet av Lindesbergs GK vaknade vädergudarna till liv och har under några dagar kunnat presenterat ett underbart väder. Golfbanan är rubingnistrande grön och i bättre öppningsskick än på flera år.

Så här långt har det blivit tre rundor, men det går enkelt att konstatera att spelet var bättre förr.

Jag ser att både Lindlöven och LIF Lindesberg påbörjat arbetet inför nästa säsong. Förändringarna i LIF-truppen brukar inte vara så stora, men de kanske kommer längre fram. I Lindlöven har några viktiga spelare skrivit nya kontrakt, men man har tappat tränaren Jonas Dufåker och storstjärnan Tobias Sjökvist, som fått kontrakt med allsvenska BIK Karlskoga.

Våren i övrigt innebär alltid en del överraskningar. För egen del blev jag oerhört överraskad när robotgräsklipparen i veckan valde att fungera direkt efter att den laddats, men lite senare i veckan har det visat sig att nog batteriet gjort sitt efter ganska många år. Det blir alltså att börja kolla efter en ersättare och jag får klara de första grässtråna med den vanliga klipparen.

Grillen ska snart tändas och den här krönikan blir en kort sådan. Ett par köttbitar har badat i marinad och ska fingrillas över kol och en potatissallad med färskpotatis (från Spanien) och sparris ska fixas till.

Laga något gott ikväll, ni också. Och ha en riktigt bra fredagskväll och helg.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.