Källberg om Lindlövens härliga läge

i BLOGG/ETTAN

KRÖNIKA. Fredagskrönikören Tomas Källberg gillar idag att det regnar och hyllar i dagens krönika Lindlöven. Läs Källbergs krönika här.

En rolig helg i Norrland?

Ett välkommet regn har smattrat på rutan under nästan hela dagen. Välkommet därför att regnet går hårt åt snön. Många av oss kommer ändå att få fira midsommar med delar av snöhögarna kvar på skuggsidan av tomten.

Veckans lite kortare krönika ska handla om Lindlöven. Våra hjältar i Lindehov spelar just nu en riktigt bra ishockey och det är klart sedan en tid att säsongen inte kommer att sluta den 28 februari då Allettan avslutas.

Faktiskt är det ju så att Lindlöven kan vinna Allettan norra, något som man definitivt aldrig har varit i närheten av. Återstår en helg i Norrland med matcher mot Boden och Kiruna och kan Lindlöven göra hyggliga resultat kan det bli serieledning. Tufft dock mot Boden, som har en positiv trend just nu och har samma poäng som Lindlöven.

En bedrövlig serie, upplägget alltså, är snart slutspelad och på onsdag, efter den sista omgången, kommer alla lag att ha spelat lika många matcher. Haltande serier är aldrig roligt och jag gissar att det är de långa resorna som krånglat till det. Lindlöven har alltså tre matcher kvar att spela, samtidigt som Brödernas/Väsby IK och Vallentuna bara har en match kvar.

Nu är det alltså bara att hålla tummarna för en rolig helg i Norrland och att det blir mycket publik på onsdag när Vallentuna kommer till Lindehov för Allettans sista match.

Det ser äntligen ut som om Sveriges Nato-ansökan nu ska bli verklighet. Först accepterade Erdogan att Sverige går med i klubben och idag har tydligen också Orban sagt samma sak. På min karta är dock Turkiet och Ungern bortsuddade för gott. Jag har aldrig varit i Ungern, och det är jag faktiskt lite glad för. Vad jag tycker om Turkiet vet ni redan.

Ikväll blir det inget kladdande i köket. Ikväll blir det uteätande i Örebro och därefter ska vi röra på de lurviga då gamle idolen Clabbe är DJ på Frimis med en variant av gamla Rakt över Disc.

Med det önskar jag alla läsare en kul fredagskväll och en trevlig helg!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.