Källberg saknar golf och politiskt innehåll

i BLOGG/ETTAN

KRÖNIKA. Fredagskrönikören Tomas Källberg befinner sig på rymmen en bit söder om Sverige, men har hygglig koll på Bergslagen ändå. Läs Källbergs krönika här.

Är vi väljare verkligen så lättlurade?

Just nu är det 35,5 grader i skuggan, men vem klagar? Det är ju miljöombytet, värmen och maten man betalar för och resultatet är det förväntade. Förmodligen några kilo plus på vågen, men det får jag ta itu med när vi kommer hem om någon dag.

Egentligen borde jag förstås ställa mig frågan om vad som händer hemma i Bergslagen, men via nätet, sms och mobilen är det ganska enkelt att hålla sig uppdaterad om det som händer. Svårt att ta bilder förstås, men oftast finns det arkivbilder att ta till efter tio år med 24i. Ingen brukar bli ledsen om man använder några år gamla bilder, då alla ser motsvarande yngre ut.

Dock är det svårt att bilda sig någon uppfattning om valrörelsen hemma i Bergslagen. Visst, det har publicerats en del politiska debattinlägg, men de flesta politiker verkar tycka att några leende ansikten i en selfie på Facebook är viktigare än det politiska innehållet. Är vi väljare verkligen så lättlurade?

Bara att gratulera LIF Lindesberg, som avancerat till åttondelsfinal i ATG Svenska Cupen i och med att Redbergslid förlorade torsdagens gruppspelsmatch mot Ystads IF. Två matcher återstår i gruppen och inget lag kan nu knuffa ner LIF. Kanonkul!

Semester på Cypern innebär tyvärr en veckas missad golf. Jag hade nog kunnat golfa på Cypern, men kände inte att det var värt att offra en hel dags All Inclusive för att förstöra gräset även här. Jag tar den här veckan som en vilovecka från golfen på Lindesbergs GK, men hoppas hitta starttider snarast när jag kommer hem. Förmodligen har golfbanan i Lindesberg mått bra av att jag varit borta en vecka.

Fredagskvällen i Ayia Napa ser förmodligen likadan ut som torsdagskvällen eller tisdagskvällen. Med All Inclusive blir det en riktigt god middag från A la carte-menyn och för min del blir det förstås en god köttbit. Det var lite kinkigt med vinet i början av veckan, men det har löst sig.

Jag ber att få önska alla läsare en riktigt trevlig fredagskväll!

1 Comment

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.