Kan Lindlöven behålla serieledningen?

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Lindlövens intensiva matchande fortsätter. Ikväll kommer Skövde på besök till Lindehov och Lindlöven spelar för att behålla serieledningen. Förhoppningsvis kommer också publiken.

Det är tätt mellan matcherna i Vårettan västra. Förra veckan spelade Lindlöven tre matcher och den här veckan tar man alltså emot Skövde ikväll och möter Forshaga borta på söndag.

Serien är otroligt jämn och Lindlöven toppar just nu den tabell där endast ettan tar sig vidare till Playoff senare i vinter. Inför kvällens matcher skiljer endast tre poäng mellan ettan Lindlöven och sexan Forshaga, men då ska man ha i minnet att Lindlöven har en match mindre spelad.

Lindlöven har i de senaste fyra matcherna, inräknat även matchen borta mot Arboga som man förlorade på straffar, visat upp en stigande energi och ett spel där man går rakare på mål och ser till att ta striderna framför mål. Alla som sett någon av de senaste matcherna har kunnat se att Lövenspelarna gillar läget och den hockey man presterar.

Tre nya poäng ikväll och Lindlöven behåller förstås tätplatsen i tabellen, men en varning för Skövde ska utfärdas. Matchen mellan lagen i omgång 1 blev inställd på grund av isproblem i Skövde och under höstserien vann Lindlöven i Skövde och Skövde vann i Lindehov.

Lindlöven-Skövde startar klockan 19.00 ikväll i Lindehov.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.