Arkivbild från förra säsongen.

Kan Lindlöven vinna dubbelt mot Borlänge?

LINDESBERG. Det brukar vara Borlänge som håller i taktpinnen när dalalaget och Lindlöven möts, men för drygt en månad sedan vann Lindlöven bortamatchen i Borlänge Ishall. Kan Lindlöven fortsätta på den inslagna vägen och ta en dubbelseger mot Borlänge i grundserien?

Det är tätt mellan matcherna i Hockeyettan just nu. Grundserien ska vara färdigspelad runt den 16 december och åtta matcher återstår. I eftermiddag är det dags för veckans tredje match när Borlänge kommer på besök och det täta spelschemat innebär att dagsformen spelar en betydande roll.

Både Lindlöven och Borlänge vill förmodligen revanschera sig för bleka insatser i fredags, då Löven förlorade länsderbyt mot Kumla och Borlänge förlorade borta mot Forshaga.

Borlänge har under hösten varvat bra insatser med mindre bra, men har alltid farlige Markus Persson som ett avgörande vapen. Persson har missat en handfull matcher så här långt, men har ändå lyckats pricka in 14 mål. Markus Persson har dock inte spelat de två senaste matcherna.

I Lindlöven finns en del skador och sjukdomar och återstår att se vilket lag tränaren Jonas Dufåker kan ställa på isen idag.

Matchen mot Borlänge kommer att spelas helt utan publik.

Lindlövens IF-Borlänge HF startar klockan 16.00 i Lindehov.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.