Anthony Paskaruk från en match med Kiruna IF mot Lindlöven i januari 2020 i Allettan. Paskaruk har nummer 19 och är den som kommer in från höger i den högra bilden.

Kanadensare klar för Lindlöven

LINDESBERG. Det har inte direkt vimlat av kanadensare i Lindlöven genom tiderna, men nu har sportchefen Tomas Östlund fått Anthony Paskaruks underskrift på ett kontrakt för kommande vinter.

– Jag är glad att Anthony valde Lindlöven. Han är en hårt arbetande center/forward som gör allt för laget, säger Tomas Östlund.

Anthony Paskaruk har spelat ishockey i Sverige under de tre senaste säsongerna och har med andra ord klarat av omställningen till stor rink för länge sedan. Första säsongen i Sverige spelade han i Åmål i Hockeytvåan, men visade sig vara lite för bra och hittade Kiruna IF till säsong 2. Säsong 3 spelades i Kiruna AIF och såväl poäng som utvisningsminuter har producerats.

Anthony Paskaruk kommer att spela center i Lindlöven.- Han kommer att användas både i offensiva- och defensiva roller, säger Tomas Östlund. Han är en bra skridskoåkare utrustad med ett riktigt bra skott och dessutom är han är riktigt bra tekare.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.