Karl Fredrik och arrangerande Annelie Anderbert poserade tillsammans.

Karl Fredrik lockade folk till Stafettgatan

i ETTAN/LINDESBERG

LINDESBERG. Karl Fredrik Gustafsson, mer känd som Karl Fredrik på Österlen, lockade mycket folk till Stafettgatan i Lindesberg på onsdagen. Karl Fredrik bjöd på föreläsningar, tips till alla som ville och glädje och energi till hela området.

-Jag tackar vanligtvis nej till att vara ute så här, sade Karl Fredrik. Men nu passade det så bra på väg hem från Stockholm och så har ju Annelie ordnat allt här så fantastiskt.

Platsen var Skyddsgrossisten på Stafettgatan i Lindesberg och gästen från Eklaholm på Österlen är ett välbekant ansikte från tv-serien ”Karl Fredrik på Österlen”, som har nystart i veckan. Ett antal utställare gjorde besöket till en mini-marknad i vårsolen och ingen behövde stå i kö för att fråga något om blommorna som fanns att köpa. Karl Fredrik for runt bland besökarna och gav både råd och tips, till höger och vänster.

-Egentligen är det här helt fel tid att vara ute i landet, sade Karl Fredrik. Men idag är vi här och när vi är klara ikväll åker vi direkt hem till Eklaholm.

Karl Fredrik har precis kommit ut med en ny bok, Mitt blomsterår på Österlen, en bok han förstås vurmade för i sina samtal med besökarna.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.