Joel Karlström gjorde en bra match när LIF kryssade Rimbo hemma i november.

Karlström bakom oavgjort mot Rimbo

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. LIF Lindesberg ledde länge, men var i slutskedet illa ute mot Rimbo i lördagens ödesmatch i Allsvenskan. In klev Joel Karlström och satte två mål som sedermera gav LIF en poäng.

LIF Lindesberg-Rimbo HK slutade 32-32 (18-17).

Borta var de sociala bytena och LIF Lindesberg körde så mycket man vågade med en förstauppställning som gjorde det bra. LIF tog tidigt kommandot i matchen mot Rimbo och hade ledningen i halvtid, men en bit in i den andra halvleken kom några tekniska fel och helt plötsligt var Rimbo ifatt.

Men inget ont att säga om LIF. Man kämpade sig kvar i matchen och jobbade sig upp till 32-32 med mycket kvar, och lyckades också

Med 10 minuter kvar att spela var ställningen 25-29 och det såg återigen ut att gå mot en förlust, men LIF krigade in i det sista och det gav alltså en poängs utdelning.

LIF Lindesberg gjorde det mycket bra i första matchen sedan tränaren Stefan Karlsson entledigats. Tränarparet Herman Arenvang och Gustaf Ekström valde att gå hårt på en förstasexa där Joakim Bååk och Max Broman tackade för förtroendet och betalade tillbaka i form av bra spel och många mål.

Mål LIF Lindesberg: Max Broman 8, Joakim Bååk 5, Asso Eliassi 4, Fatlum Ahmeti 4, Joel Karlström 3, Robin Johansson 3, Algot Hane 2, Fredrik Karlsson 2, Thomas Einarsson 1.