Lindlöven var stundtals illa ute, men backen Philippe Caron tog det här läget i magen när målvakten Riku Lindroos var sen in i en situation.

Knapp seger för Lindlöven – igen

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Lindlöven besegrade gästande Kiruna IF hemma i Lindehov på lördagen med uddamålet. Knappa vinster börjar bli Lindlövens melodi.

Lindlövens IF-Kiruna IF slutade 2-1 (1-1, 1-0, 0-0).

Det ska förstås inte behöva bli uddamålsvinster i var och varannan match, men ändå känns det som om Lindlöven har full kontroll. Ofta tempomässigt överlägsna motståndaren, men knappa segrar är såklart lika mycket värda som en målrik historia.

Mot Kiruna såg man direkt att allt inte var riktigt på plats. Om inget gäller taggar en del spelare ner några procent, inget man kan göra något åt, och ungefär så var det i lördagens match.

Vinst och en bra träning blev det ändå, och Lindlöven är nog nöjda med det. Inledningsvis visade Löven hur bra man är, men efter några egna utvisningar och spel i PP2 var Kiruna med igen.

Nu gäller det för Lindlöven att träna bra och rätt fram till den 22 mars när kvartsfinal 1 ska spelas. Nästa söndag kommer Köping till Lindehov för seriens sista match och Lindlöven måste förstås utnyttja tillfället till att skapa tempo och spel.

Bäst mot Kiruna var Lindlövens energispelare Christoffer Anrén, Jonathan Öhrström, Anthony Paskaruk och Anton Karlsson vid sidan av backen William Lindgren och målvakten Riku Lindroos.

Mål Lindlöven: Albin Gunnarsson, Jonathan Öhrström.

Christoffer Anrén har utvecklats till en av Hockeyettans nyttigaste spelare.
Store William Lindgren är en oerhört trygg sista utpost som defensiv back.
Alexander Sunnefors åter efter skada på skidor.
Anton Toolanen är alltid farlig.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.