Hela ensemblen samlad i en paus under repetitionerna.

Laddar för den stora Julfesten

i ETTAN/KULTUR/NÖJE/LINDESBERG

LINDESBERG. På fredag och lördag är det dags för den stora Julfesten i Lindesberg. Fjolårets succé är i år utökat till två kvällar och ensemblen garanterar riktig julstämning.

– Det kommer att bli en riktig julshow, men även en del annat, berättar Jesper Hugosson hemlighetsfullt.

Det blev succé förra året och det blir säkert succé även i år. Man har sålt bra med biljetter och ensemblen är laddad för en riktig julshow.

– Det finns lite showbiljetter kvar och en del buffébiljetter, säger Jesper Hugosson. Buffén kommer från Tre Sjöars Kök och för de som väljer att äta kommer det att bli en riktig helkväll, det lovar jag.

Julshowen framförs i två akter och pågår i bortåt två och en halv timme och publiken och matgästerna kommer att bjudas på en bred repertoar. Martin Almgren, Per Fritzell, Linnea Wilhelmsson, Stefan Jansson, Jesper Hugosson och musiker laddade på söndagen med att köra igenom hela showen i Lindeskolans aula. Att döma av de låtar man spelade när 24i gästade söndagens genomspelning kommer ingen att bli besviken.

– Jag tror och hoppas att det här kan bli en rolig tradition, säger Jesper Hugosson. Vi som står på scen är ju gamla kompisar och har riktigt roligt när vi gör det här.

Biljetter till Julshowen finns på Blombergska Bokhandeln i Lindesberg och på eventim.se och för den som vill ha buffébiljetter är det Blombergska Bokhandeln som gäller.

Det kommer att bli en sprakande julshow. Här ger Per Fritzell allt och Martin Almgren stöttar på gitarr.
Stefan Jansson myser.

2 Comments

  1. Jag åker land och rike runt för att försöka bli en bra Stand-up komiker. har uppträtt med de flesta topp komiker. för att bli en så bra Stand-up krävs datt man får så många gig som möjligt. så jag förstår fortfarande inte varför jag ingen mer än Christer Pilblad i Lindesberg ger mig chansen att utvecklas inom Stand-upen

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.