Redan vid 10-tiden på lördagen var Lindesberg Arena ett handbollsinferno med mängder av handbollsintresserade spelare, ledare, föräldrar och funktionärer.

Libo Cup engagerar hela kommunen

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Igår fredag startade LIF Lindesberg arrangemang Libo Cup och under lördagen har det varit många viktiga matcher i många handbollshallar i kommunen. Libo Cup engagerar hela Lindesbergs kommun och lockar mängder med besökare till kommunen.

När Libo cup arrangeras i helgen handlar det om den fjärde upplagan. En viktig verksamhet för LIF Lindesberg och dessutom en viktig verksamhet för kommunen. Hela 92 lag kom till start och räkna 12-14 spelare per lag plus ledare och föräldrar så förstår alla att det här är en viktig helg för alla affärsidkare i Lindesberg.

När lördagen summerades vid 19.30-tiden hade 105 matcher spelats under dagen och 3884 mål hade gjorts. Exakt hur många domare som blåst under dagen finns inte och ingen har en aning om hur många ”dammsugare” som sålts i alla kiosker.

När söndagen knackar på dörren i morgon bitti återstår 90 matcher. Segrare ska koras i samtliga klasser och trötta men nöjda deltagare och föräldrar kan framåt kvällen åka hem.

Libo Cup är en succé.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.