Fatlum Ahmeti gjorde sju mål mot Torslanda.

LIF Lindesberg förlorade mot Torslanda

TORSLANDA. Sista resan för säsongen till Göteborgsregionen slutade med en ny förlust, den här gången mot Torslanda. Helt jämnt till några minuter in i den andra halvleken då Torslanda fick fyra bollar.

Matchen slutade 35-31 (18-16).

Det är bra att LIF Lindesberg gör 31 mål i vilken match som helst, men såklart inte lika bra att släppa in 35 mål mot ett lag som Torslanda. En del av förklaringen bakåt är att målvakten Simon Ongeri inte fick spela matchen mot Torslanda, då han inte var en del i LIF-truppen då dagens match egentligen skulle ha spelats. En lite larvig regeltolkning av Svenska Handbollförbundet, men Ongeri har alltså spelat färdigt för säsongen. En annan del av förklaringen kan vara att LIF-försvaret såg väldigt lågt ut.

Kul ändå att LIF gör mål framåt. Ska man bygga för nästa säsong är det betydligt bättre att LIF Lindesbergs anfallsspel fungerar som det brukar göra och att man fortsätter att jobba med en spelmodell och inte både försvars- och anfallsspel.

Återstår nu Tyresö borta och Skånela hemma.

Mål LIF Lindesberg: Fatlum Ahmeti 7, Fabian Lindholm 5, Max Broman 4, Asso Eliassi 4, Joel Karlström 4, Marcus Eklund 3, Joakim Bååk 3, Axel Magnusson 1.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.