Kan Lindesberg vända och vinna mot Göteborg idag?

Lindesberg förlorade kvalmatchen mot Gislaved

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Kanske, kanske var det sista gången som Lindesberg Volley spelade elitserievolleyboll i Lindesberg Arena, när man på lördagen spelade en andra Play Down-match hemma mot Gislaved. Nu väntar kvalspel mot ett division 1-lag.

Lindesberg-Gislaved slutade 0-3 (17-25, 15-25, 18-25).

Ingenting är över innan en säsong är färdigspelad, men Lindesberg Volley kommer att få det tufft i kval som ser ut att bli mot KFUM Göteborg. Lindesberg har inte vunnit mot något av de lag i Elitserien som tävlar på riktigt, undantaget är två vinster mot RIG Falköping.

Motståndarna Göteborg har varit ett vinnande lag i vinter och Lindesberg har varit ett förlorande. Det innebär energiplus till Göteborg innan kvalspelet inleds.

Mot Gislaved såg man tecken på att Lindesberg blir bättre i säsongens elfte timme, men de unga spelarna i Gislaved, under tränaren P-A Sääf var starkare och bättre och slog bort färre bollar än Lindesberg.

24i vet inte just nu när kvalspelet startar och avslutas, men Göteborg bör börja hemma och att avgörandet kommer att ske i Lindesberg Arena.

Moa Renström har blivit en duktig libero i en svajig omgivning.
Monica Moreno titta långt och länge efter ett tveksamt domslut.
Jennifer Tausis har haft en positiv utveckling i vinter.
Laura Reeks slår nästan till bollen som hon gjorde innan sitt magvirus.
Mage mot mage diskuterar Lindesbergs tränare Cal Wohlford med Gislaveds tränare P-A Sääf under ett långt uppehåll med datastrul.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.