Lindesberg malde ned Katrineholm

i HÄLLEFORS B/LINDESBERG/MÅNGA HAR LÄST.../SPORT

14LV_Katrineholm_okt_1LINDESBERG. Lindesberg Volley vann även den andra elitseriematchen för säsongen när Katrineholm gästade Lindesberg Arena. Det krävdes dock ett femte och avgörande set. Matchen slutade 3-2 (25-21, 23-25, 25-22, 16-25, 15-8).

Lindesberg Volley fick inte en lika lätt match mot Katrineholm som i genrepet för knappt 14 dagar sedan. Betydligt tajtare och Katrineholm hade läst på läxan om Lindesbergs fruktade vänsterkant.

– De hade fått in en ny spelare i Agne Daunyte, det visste jag, säger Lindesbergs tränare Johan Isacsson. Jag har sett henne på video men hatar när jag inte sett live.

Lindesberg dundrade på på sin vänsterkant genom matchen lirare Margie Giordano och Nette Peit, men hade svårt att ställa om spelet till andra avslut och Katrineholm visade tydligt att de gjort sin läxa.

– Fjärde set är bara att glömma, säger Isacsson. Men andra set var vi så nära att vända och vinna. Jag är glad att vi vann och kände att vi är bättre tränade. I det femte setet malde vi ned dom.

Margie Giordano fick mycket välförtjänt priset som Lindesbergs bästa spelare, men LV har en del att jobba med. Lindesberg tar sina poäng på vänsterkanten till nästan 60 procent, vilket kommer att bli lättläst under säsongen.

Nästa match för Lindesberg är borta mot Örebro den 25 oktober.

14LV_Katrineholm_okt_314LV_Katrineholm_okt_514LV_Katrineholm_okt_214LV_Katrineholm_okt_4

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.