Passaren Hali Drezet poängbäst i Lindesberg.

Lindesberg Volley förlorade men övertygade

i Okategoriserade

LINDESBERG. Lindesberg Volley var strykpåse under hela förra hösten, men visade i hemmapremiären mot Lunds VK att man inte kommer att vika ner sig säsongen 21/22. Förlust mot Lund, men ändå ett steg framåt.

Lindesberg-Lund slutade 1-3 (25-21, 13-25, 16-25, 12-25).

Lindesberg Volley var inte riktigt nära att besegra Lund på lördagen, men man kämpade som ett lag och kommer såklart att bli bättre när alla spelare är på plats i Lindesberg.

Lindesberg har totalt börjat om sin resa i Elitserien och det 40-tal i publiken som såg hemmapremiären mot Lund måste ha sett en stor skillnad mot motsvarande period förra säsongen.

Lindesberg kämpade och nya kanadensiska passaren Hali Drezet kommer att vara en pådrivare under hela säsongen. Drezet snackade sig igenom matchen och är en vinnartyp som Lindesberg kommer att ha stor nytta av.

Även nye tränaren/coachen Cal Wohlford måste räknas in i samma fack. Wohlford är känd för sina bestämda åsikter, men visade där emellan en fantastiskt social ådra som Lindesberg kanske inte upplevde från Teemu Sarna under förra säsongen.

Poäng Lindesberg: Laura Reeks 12, Moa Renström 7, Merta Sjögren 5, Jennifer Tausis 4, Hali Drezet 3, Zeinab Kamara 2.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.