Lindesbergs VVS anordnar Vårmässa

i LINDESBERG/NÄRINGSLIV

16LindesbergsVVSLINDESBERG. Nästa helg, den 15 och 16 april, anordnar Lindesbergs VVS en vårmässa i de nya lokalerna på Orielfältet i Lindesberg. Och Kim Nydén på Lindesbergs VVS hoppas att det kan bli en tradition.

– Vi har så mycket på gång som vi vill visa upp, säger Kim Nydén. Jag hoppas att alla som vill prata om värme, avlopp och spa-bad kommer hit och pratar med oss.

Lindesbergs VVS anordnade en höstmässa i samband med att man flyttade in i de nya lokalerna på Orielfältet i höstas och mässan blev en succé. Utan att göra några extraordinära marknadsföringsinsatser hittade besökarna till den nybyggda VVS-butiken på Idrottsvägen.

– Det var en riktig succé i höstas, säger Jörgen Nydén. Nu hoppas vi att kunder ska komma och diskutera lösningar på värme- eller avloppsproblem. Vår grej är helhets

Området kring Lindesbergs VVS håller så sakteliga på att förvandlas till ett köpcentrum av rang. Lindesbergs VVS och Enellys är redan på plats och efterhand kommer MEJK, Sporthörnan och nya Mejk att öppna portarna. Förmodligen kommer fler aktörer att kröna de gamla fotbollsplanerna.

Till Vårmässan hos Lindesbergs VVS kommer en rad grannar att närvara. Perfect Performance kommer att visa upp fyrhjulingar och gräsklippare och Hyrmaskiner kommer att visa upp delar av sina tjänster.

– Dessutom kommer en del av våra leverantörer att vara på plats, berättar Kim Nydén. Vi kommer att ha en Baxibuss här och vi kommer, precis som i höstas, att visa flera spa-bad.

Lagom till vårmässan lanserar Lindesbergs VVS en helhetslösning för avlopp. Företaget kommer att kunna erbjuda allt från idé eller problem till en färdig lösning.

– Vi kommer att hjälpa kunderna med allt, säger Jörgen Nydén. Det handlar om plan, ritningar, bygglov, grävning och slutligen installation. Oavsett det handlar om avlopp eller värme bör man tänka till nu om man har haft problem i vinter. Jag hoppas att man kommer hit och pratar med oss nu, då har vi gott om tid att fixa en bra lösning till nästa vinter.

Lindesbergs VVS satsar stort på Bergslagen och har nu hittat hem i de nya lokalerna. Undan för undan mutar man in nya domäner.

– Att ordna avlopp inklusive grävandet är det senaste, berättar Kim Nydén. Men vi har också ordnat så att vi kan fixa finansiering på hela jobbet direkt.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.