Lindlöven åker till Väsby – för att vinna

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Lindlövens hockeykrigare sätter sig i eftermiddag på bussen för två timmars resa till Renew Arena i Väsby. Inte för att ta sig till Arlanda för en solsemester, utan för att ta sig vidare i Hockeyettans slutspel via ytterligare en seger mot Väsby.

-Nu är det krig som gäller och vi är redo, säger Lindlövens sportchef Tomas Östlund.

Lindlövens förre tränare Jussi Salo har förmodligen haft fullt upp sedan hemresan från Lindehov i tisdags kväll. Hans Väsby, som spelade i Allsvenskan förra säsongen, var storfavorit inför tisdagsmatchen, men Jussi tvingades lämna Lindehov med svansen mellan benen.

Alla som känner Jussi Salo vet dock att han kommer att göra sin läxa inför match 2 ikväll. Det som gick fel kommer att rättas till och spelbolagen håller fortfarande Väsby som favorit.

Lindlöven åker ändå upp till Väsby med en skön känsla.

-Så är det absolut, säger Tomas Östlund. Vi ordnade fram en supporterbuss under onsdagen och den var fylld redan ett dygn senare. Jag är så jävla glad att vi hade omkring 600 åskådare på läktaren i tisdags i Lindehov, och nu har vi fyllt en hel buss till en bortamatch. När hände det senast?

Lindlöven åker till Väsby med exakt samma trupp som i tisdags. Inga skador finns rapporterade efter segern senast.

-Vi åker upp idag och förhoppningsvis åker vi hem på lördag förmiddag efter en välförtjänt hotellfrukost, säger Tomas Östlund.

Väsby IK-Lindlövens IF startar klockan 19.00 ikväll i Renew Arena i Väsby.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.