Tobias Sjökvist drar på sig bevakning så snart han har pucken. Sjökvist gjorde 0-2 mot Brödernas/Väsby IK.

Lindlöven årets rock´n roll-lag efter ny seger

i Okategoriserade

VÄSBY. Lindlöven gjorde en riktig prestation när man på onsdagskvällen besegrade favorittippade Brödernas/Väsby IK på bortais. I och med segern kan man utnämna Lindlöven till årets rock´n roll-lag i Allettan.

Brödernas/Väsby IK-Lindlövens IF slutade 0-2 (0-0, 0-0, 0-2).

Lindlöven gjorde det så bra mot seriefavoriten på förhand Brödernas/Väsby IK. Såklart mycket skridskoåkning, men utan tokanfall med hela femman. Istället valde man lägen och lade kraften på det defensiva.

Båda lagen hade chanser, men trots att Brödernas/Väsby IK hade betydligt mer puck såg det ut som om Lindlöven ändå hade kontroll på spelet.

Mållöst inför den sista perioden och alla väntade på ett offensivt hemmalag, men det var istället Lindlöven som hittade ett läge efter drygt hälften av den sista perioden. Sist på pucken var snabbskrinnade Isac Hammar.

Hemmalaget tvingades till toppning och till slut att ta ut målvakten och då höll sig Lindlövens skyttekung Tobias Sjökvist framme och spikade igen hemmalagets kista.

Lindlöven gick, i och med onsdagens seger, upp på andra plats i tabellen och möter närmast Hanviken hemma på fredag kväll, då hela Lindesberg borde vara på plats.

Mål Lindlöven: 0-1 Isac Hammar (Filip Halvordsson, Olle Fagerström), 0-2 Tobias Sjökvist (Hannes Wenell).