Lindlöven föll mot Strömsbro

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Lindlöven förlorade sin andra träningsmatch hemma mot Strömsbro IF på onsdagskvällen i en match som kunde ha slutat hur som helst. Gästerna, som spelade sin första träningsmatch för säsongen, var dock överraskande starka.

Lindlövens IF-Strömsbro IF slutade 1-2 (0-0, 0-0, 1-2).

Lindlöven mönstrade endast fem backar till matchen, och när Philip Nyberg tvingades kliva av med en axelskada i den första perioden fick Christoffer Anrén, som inte skulle spela, byta om och agera i Nybergs ställe. Bröderna William och Elias Lindgren gjorde en bra match och store Joshua Karlsson visade upp ett fint backspel och nye Filip Halvordsson visade sig vara en stabil spelare som tog för sig.

Framåt saknades Anthony Paskaruk och Christoffer Anrén, men i övrigt ställde Löven det bästa man har på isen. Överlägset bäst var nyförvärvet Tobias Sjökvist och han visade vilken viktig roll han kommer att ha i vinter. I övrigt spelade Lindlöven, och även Strömsbro, med en hiskelig fart, men där hemmalaget hade det lite tufft att komma in på mål. Nye Johannes Jämsén visade sig vara en smart spelare som skapar lägen och även nyförvärvet Tim Alverhag visade kvalitet när han var på isen.

Det var mållöst efter två perioder men under en halvminut i mitten av den tredje perioden kunde Strömsbro göra 0-1 när Filip Barklund satt utvisad och sekunder senare gjorde bortalaget 0-2 med ett riktigt drömmål efter friläge. Någon minut senare reducerade Lindlövens Anton Björkman till 1-2, något som skulle bli slutresultatet.

Lindlöven spelar nästa träningsmatch borta mot Ensköpings SK på söndag.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.