Anthony Paskaruk och Christoffer Anrén gjorde det bra, men alla kändes inte lika energistarka.

Lindlöven förlorade även mot Strömsbro

i ETTAN/LINDESBERG/Okategoriserade/SPORT

LINDESBERG. Lindlöven förlorade även söndagens hemmamatch, mot Strömsbro IK, efter att gästerna gjort en mycket bra match samtidigt som Lindlöven såg energifattigt och lite kraftlöst ut.

Lindlövens IF-Strömsbro IK slutade 2-5 (0-3, 0-1, 2-1).

Äventyret Allettan har verkligen inte startat som Lindlöven hoppades. Sex matcher spelade och ännu har inte Lindlöven lyckats ta någon trepoängare. På söndagen blev det en ny förlust när Strömsbro gästade Lindehov.

Starten av en serie är alltid extremt viktig, men Lindlöven får nu rikta in sig på att göra en bra avslutning. Nästjumbo efter sex matcher ger inte det bästa utgångsläget, men det är fortfarande många poäng att spela om.

Mot Strömsbro avgjordes mycket redan i den första perioden när gästerna gjorde tre mål under periodens sista nio minuter. Mer stabilt i den andra när Lindlöven bytte ut målvakten William Kias mot Jonathan Frykholm, men ändå Strömsbros period och ställningen 0-4 inför den sista.

Filip Barklund reducerade tidigt i den sista akten, och hoppet vaknade till liv, men Lindlöven lyckades först i den sista minuten med ytterligare en reducering, men då var det försent. Istället kunde Strömsbro göra 2-5 i tom kasse.

I nästa match kommer topplaget Väsby till Lindehov på lördag.

Mål Lindlöven: Filip Barklund, Joel Kiirikki.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.