Lindlöven förlorade efter straffar

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Både Lindlöven och Hudiksvall har haft en tuff inledning av Allettan norra och det märktes när lagen möttes på lördag i Lindehov. Inget lag gav efter en centimeter och ingen kan klaga på kampen, men till slut stod Hudiksvall som segrare.

Lindlövens IF-Hudiksvalls HC slutade 3-4 (0-0, 1-1, 2-2, 0-0, 0-1).

Den första perioden slutade mållös, men intensiteten och farten var det inget fel på. Kamp om varje puck i en period som Lindlöven började bäst, men där gästande Hudiksvall tog över ju längre perioden led.

Egentligen kan man säga att det här var en av vinterns tuffaste, och jämnaste, matcher. Lindlöven hade 3-1 i den tredje perioden, men gästerna fortsatte att kämpa och den här gången lönade det sig.

3-3 efter full tid kändes lite onödigt ur Lindlövens perspektiv, men oavgjort var det. Förlängningen blev mållös och straffar fick avgöra.

Underkänt för Lindlövens straffläggare måste det dock bli. Anton Björkman tappade pucken i avgörande dragningen, Tobias Sjökvist gjorde det bättre med träffade stolpen och Filip Barklund avslutade med en tämligen medioker straff.

I morgon möter Lindlöven Strömsbro hemma i Lindehov.

Mål Lindlöven: Joel Kiirikki 2, Joshua Karlsson.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.