Backen Måns Krämer blir bättre och bättre.

Lindlöven förlorade efter straffar

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

NORRAHHAMMAR. Lindlöven förlorade onsdagens bortamatch mot HC Dalen, men Lindlöven kan åka hem med huvudena höga efter en riktigt bra match och efter att ha fått med sig en poäng hem.

HC Dalen-Lindlövens IF slutade 2-1 (0-1, 1-0, 0-0, 0-0, 1-0).

Kanske var matchen mot HC Dalen Lindlövens? Lindlöven gjorde det riktigt bra, tog ledningen i en målsnål match med två riktigt bra målvakter i Dalens Oskar Blomgren och Lindlövens William Kias. En mållös tredjeperiod skulle avgöras i Overtime, men även förlängningen slutade mållös och de följande straffarna såg ut att vinnas av målvakterna, men till slut kunde HC Dalens Hugo Rostedt avgöra för hemmalaget.

Många såg bra ut i Lindlöven denna kväll, men väldigt glädjande att backen Måns Krämer verkar ha hittat ”hem”. Krämer är stark i defensiven, men visar också att ha gärna vill vara delaktig i anfallen.

Lindlöven behåller sin fjärdeplats i tabellen och är i praktiken klar för Allettan efter jul, men Forshaga kan fortfarande komma upp på delad poäng och ställa till det för Lindlöven. En enda poäng hemma mot Mjölby på lördag och allettanplatsen är klar. Alle man till Lindehov på lördag alltså!

Mål Lindlöven: 1-0 Lukas Johansson (Isak Jonsson, Måns Krämer).

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.