Lindlöven förlorade mot Forshaga

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

FORSHAGA. Lindlöven spelade med kniven på strupen i onsdagens match mot Forshaga och tyvärr höll Lindlövens negativa trend i sig. Forshaga har var det effektiva laget och Lindlöven kändes uddlöst.

Forshaga IF-Lindlövens IF slutade 3-0 (0-0, 2-0, 1-0).

Lindlöven får nog rikta in sig på spel i Vårserien om tio dagar. Drömmen om Allettan försvann förmodligen i onsdagens match mot ett starkt Forshaga.

Bara att konstatera att Lindlöven har ett otroligt rappt spel med snabba spelvändningar, men där effektiviteten i avsluten saknas. Under de tre senaste matcherna har Löven skjutit 106 skott på mål och endast gjort tre (3) mål.

Mönstret upprepades mot Forshaga, där Lindlöven byggde fina anfall men där det allra sista saknades. Forshaga visade att man förtjänar en plats i Allettan.

Även om en teoretisk fortfarande finns kvar för Lindlöven, mår man nog bäst av att rikta in sig på Vårserien söder. Chansen till roliga matcher i slutet av februari finns fortfarande, men dessförinnan måste man visa att man klarar att leverera vass hockey som lägstanivå.

Lindlöven har nu två matcher kvar att spela i grundserien. Borta mot Skövde på söndag och hemma mot Surahammar på onsdag om en vacka.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.