Jesper Broeng försvinner till Mariestad, men Christoffer Anrén och Simon Bränvall stannar i Lindlöven.

Lindlöven fyller på i truppen

LINDESBERG. Lindlöven gör inget större väsen av truppbygget för säsongen 2021/22, men förmodligen händer mer än vad vi får veta. Klart är dock att backen Jesper Broeng försvinner, samtidigt som Christoffer Anrén och Simon Brännvall signerat nya kontrakt.

Det är två ruggigt jobbiga motståndare som nu tecknat nya kontrakt med Lindlöven. Christoffer Anrén går in på sin fjärde säsong i Löven och Simon Brännvall tar sig an sin andra säsong. Väldigt nyttiga spelare som tränaren Jonas Dufva kan använda i olika roller.

Christoffer Anrén kom till Lindlöven som en oslipad diamant från Huddinge och efter en lite valpig första säsong har Anrén vuxit ut till en skridskostark kämpe över hela isen och är dessutom en positiv kille som fungerar som påhejare i båset och som lockar fram skratt i omklädningsrummet.

Simon Brännvall är ett riktigt kraftpaket som alltid ger allt. En perfekt spelare att ha i en tredje- eller fjärdelina och som kan röra om ordentligt. Brännvall är inte typen som bromsar sig in i en tackling och det fick många motståndare känna på i vintras.

Många hade nog hoppats att backen Jesper Broeng skulle fortsätta i Lindlöven, men Broeng behövde förmodligen byta miljö för att fortsätta att utvecklas. En av Hockeyettans bästa spelande backar, som tränade en del med allsvenska Bofors under vintern. Nu blir det seriekollegan och ständiga topplaget Mariestad som får nytta av Broengs tjänster under vintern.

Lindlövens trupp så här långt:

Jonathan Frykholm, MV

Philip Nyberg, B

Anton Toolanen, F

Anton Karlsson, F

Christoffer Anrén, F

Simon Brännvall, F

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.