Emil Norberg gjorde en bra match och dessutom ett mål i den tredje matchen.

Lindlöven klart för semifinal efter ny seger

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

VALLENTUNA. Lindlöven var bäst även i den tredje kvartsfinalmatchen mot Vallentuna. Lindlöven tog den tredje raka segern och är därmed klart för semifinal.

Vallentuna Hockey-Lindlövens IF slutade 1-2 (0-2, 0-0, 1-0).

I en matchserie över fem matcher vinner så gott som alltid det bästa laget, och precis så blev det i kvartsfinalserien mellan Lindlöven och Vallentuna. Även under lördagens bortamatch var Lindlöven det bättre laget och mycket rättvist är man nu i semifinal i slutspelet.

Vallentunas chans var att ta kommandot och göra det första målet, men när den första perioden summerades var det Lindlöven för hela slanten. Lindlöven hade det mesta och bästa av spelet och gjorde även två mål mot hemmalagets noll.

Vallentuna höjde sig en nivå i den andra perioden och vann skotten, men Lindlöven hade de bästa chanserna och det kändes som om man spelade på resultatet.

Den tredje perioden var inte lika intensiv som man trodde, men Vallentuna reducerade och skapade viss stämning. Som tidigare gjorde dock ett sista mål i tom kasse – den här gången genom Knut Köhler.

För Lindlövens del blir det nu ledigt i morgon söndag och nästa match kommer att spelas om en vecka, mot en ännu okänd motståndare. Bäst av fem även i semifinalen med matcher lördag och söndag kommande helg, tisdag och onsdag under vecka 12 och en eventuellt avgörande match söndagen den 24 mars.

Mål: 0-1 Marcus Von Der Geest (Filip Halvordsson, Ludvig Hendén), 0-2 Emil Norberg (Lukas Johansson, Sebastian Falk), 1-2 Joonas Rinnetmäki (Lukas Aav, Gustav Eriksson), 1-3 Knut Köhler (Filip Halvordsson, Jonathan Frykhom).

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.