Unge, men storväxte backen Carl Lindskog längst till vänster, kommer att spela i Lindlöven på obestämd tid.

Lindlöven lånar in två spelare

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Två nya BIK Karlskoga-spelare flyttar in i Lindlövens omklädningsrum på obestämd tid. Backen Carl Lindskog och forwarden Carl Bruhn kommer att förstärka Löven den närmaste tiden.

Både Carl Lindskog och Carl Bruhn har spelat några matcher med Lindlöven, men nu blir det en åtminstone tillfällig övergång till de brandgula. Lindskog är en reslig back och Bruhn är högerforward som gjorde mål för BIK Karlskoga bara för någon vecka sedan mot Mora IK. Två unga spelare som behöver ett tyngre matchande.

Lindlöven har under hösten haft det väldigt tungt på backsidan, sedan nyförvärvet Gustav Lindström varit skadad sedan han kom och store Philip Nyberg har en axelskada som kan innebära att han är borta hela vintern. En tunn backsida när serien drog igång, med endast sex backar, har inneburit att Lindlöven tvingats till inlån från flera håll.

Men under förra veckan skrev man kontrakt med finländaren Nico Vuorijärvi och nu kan man alltså räkna med Carl Lindskog, förutom att BIK-spelaren Leo Klavhed snart verkar tillbaka i spel – om nu inte BIK Karlskoga behöver honom i Allsvenskan. Måns Krämer, även han inhyrd från BIK Karlskoga, har spelat några matcher nu med Lindlöven och statusen för honom är okänd.

Lindlöven spelar sin nästa match borta mot serietvåan Tranås i morgon onsdag.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.