Lindlöven nära Allettan efter seger

i SPORT

ENKÖPING. Lindlöven är nu mycket nära att knipa en plats i Allettan i vår. Detta efter en skön seger borta mot Enköping på söndagen. Matchen slutade 1-2 (1-2, 0-0, 0-0), men utvisningssiffrorna 20-77 talar ändå om en händelserik match.

I skadade Patrik Säfströms frånvaro fick Kristian Flygar ta plats i förstakedjan tilsammans med Niklas Ottosson och Simon Jellvert. Flygar var inte sen att tacka för förtroendet och satte 1-0 till Löven efter knappt åtta minuter, assisterad av båda kedjekamraterna.

2-0 till Lindlöven satte Jacob Johnsson, assisterad av Joakim Olsson Fromell och Patrik Larshans innan Enköpings Andreaz Persson kunde reducera innan perioden var slut.

Och fler mål blev det inte. Två mållösa perioder hör inte till vanligheterna i hockey, men domarna och matchfunktionärerna hade fullt upp ändå. Endast en tvåminutersutvisning på två perioden, men desto fler i den tredje.

Både Joakim Olsson Fromell och Emil Johansson drog på sig 2 plus 10 plus match, men även Enköping drog på sig utvisningar. Sammanlagt dömde domaren 90 utvisningsminuter under den sista perioden.

Lindlöven lyckades reda ut allt spel i numerärt underläge och vann också matchen med 2-1.

Tre matcher återstår nu av grundserien och en eller två poäng är vad som krävs för att avancemanget till Allettan ska bli teoretiskt klart.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.