Lövenspelarna jublar efter Emil Norbergs ledningsmål. Norberg till höger.

Lindlöven slutade trea i Allettan

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Länge, länge på onsdagskvällen var Lindlöven tvåa i tabellen för Allettan norra, men innan kvällen var slut lyckades Piteå ta sig förbi och Lindlöven slutade trea. Den sista matchen hemma mot Vallentuna blev en trevlig tillställning inför nästan 500 åskådare i Lindehov.

Lindlövens IF-Vallentuna Hockey slutade 4-0 (1-0, 1-0, 2-0).

Vi kan enbart lyfta på hjälmen högt över huvudet och gratulera Lindlövens IF till en fantastisk säsong så här långt. Att avsluta Allettan med en seger med 4-0 över Vallentuna är riktigt starkt och vi kan nog konstatera att Lindlöven gör sin bästa säsong – någonsin.

Att båda lagen skulle ta sig till kvartsfinal i PlayOff-spelet stod klart redan före onsdagens match, men för Lindlövens del höll det alltså på att bli en placering som etta eller tvåa och man skulle då ha fått hoppa över kvartsfinalen och gå direkt till semifinalspelet.

För Lindlövens del handlar det nu om att ladda batterierna för kvartsfinalerna. Enbart tufft motstånd finns bland de lag som återstår och valet till kvartsfinalerna avgörs på söndag 3 mars klockan 12.00.

Många var riktigt bra i onsdagens match mot Vallentuna, men det här är nog en match där kollektivet och laget ska hylllas.

Mål Lindlöven: 1-0 Emil Norberg, 2-0 Nico Vuorijärvi (Sebastian Falk, Isak Jonsson), 3-0 Sebastian Falk (Lukas Johansson), 4-0 Emil Norberg.

Lindlövens målvakt Jonathan Frykholm har gjort en fantastisk prestation i Allettan.
Lagkaptenen Filip Halvordsson gör aldrig en dålig match.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.