Theo Lundgren är med även ikväll.

Lindlöven till Hudik för viktig match

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Lindlöven sätter sig idag på bussen för en fyra timmar lång färd till Hudiksvall och match mot serietvåan ikväll. En riktigt viktig match för både Hudiksvall som för Lindlöven.

-Vi spelar bra hockey och har bra självförtroende efter fyra vinster, säger sportchefen Tomas Östlund.

Allettan norra började varken bra för Hudiksvall eller Lindlöven, men efter några omgångar satte Hudik ner foten och visade en vinnande sida som fortfarande består. Lindlöven lyckades däremot inte ta en enda trepoängare under de första nio matcherna, men har visat styrka i de fyra senaste där man tagit 11 poäng av 12 möjliga och äntligen befinner sig ovanför det nedre strecket.

Lindlöven har dock, efter fyra hemmamatcher på raken, en tuff avslutning på Allettan norra. Bortamatch mot Hudik ikväll, borta mot Väsby på lördag, borta mot Hanviken nästa onsdag, borta mot Strömsbro nästa söndag innan man avslutar serien hemma mot Nyköping den 1 mars.

-Visst är det ett tufft schema, säger Tomas Östlund. Men till matchen mot Hudiksvall har vi backen Philip Nyberg tillbaka och vi har med oss både Edvin Lindström och Theo Lundgren i bussen.

Några nya skador efter helgen?

Ja, tyvärr bröt Tim Alverhag tummen och är borta och sedan tidigare Anthony Paskaruk.

Det låter tufft, men du brukar vara optimistisk?

-Det är jag nu också. Visst är det tufft, men vi har varit uträknade flera gånger tidigare och än är det inte kört.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.