Tuff fight att vänta mellan Brödernas nye Filip Barklund och Lindlövens stjärna Isak Jonsson.

Lindlöven till Väsby – mot Filip Barklund

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Lindlöven gjorde en oerhört bra helg med vinster över både Kiruna och Boden hemma i Lindehov, och ställs på onsdagen mot förhandsfavoriten Brödernas/Väsby IK – och nyförvärvet och förre Lindlövenspelaren Filip Barklund.

-Jag följer förstås Filip och har gjort under hela hösten i Almtuna i Allsvenskan, säger Lindlövens sportchef Tomas ”Osten” Östlund. Just nu lite synd att han hamnade i Brödernas.

Lindlöven har gjort det så bra så här långt i Allettan norra, men kan inte längre gå under någon felaktig stämpel. De lag som underskattar Lindlöven kommer att bli straffade – kanske med början ikväll.

Lindlöven har spelat över all förväntan så här långt och ligger just nu trea i tabellen. Och på onsdagen möter man seriefavoriten Brödernas/Väsby IK, som inte alls har övertygat så som experterna trodde. Ett Lindlöven med samma inställning som i segermatchen i söndags mot Boden, kan nog visa sig vara en obehaglig motståndare för Brödernas.

-Till onsdagens match är Marcus Von Der Geest sjuk och borta, säger Tomas Östlund. Som hans ersättare har vi lånat in Oscar Sohrner från Spånga i tvåan. Oscar lånade vi in redan 2020/21 då han spelade med Örebros J20. Jag hoppas att Oscar visar vad han kan.

Lindlöven gör allt vad man kan för att hitta hem publik till Lindehov, och på fredag har alla återigen chansen att ordna en helkväll. I puben bjuder bandet Churchill på gamla godingar och Lindlövens IF meddelar också att det är fri entré för alla damer.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.