Valter Lederud gjorde sitt första mål för säsongen. Bild från en hemmamatch mot Arboga.

Lindlöven tog sin sjätte raka seger

i ETTAN/LINDESBERG/Okategoriserade/SPORT

SKÖVDE. Lindlöven tog på onsdagskvällen sin sjätte raka seger, då man besegrade Skövde i Billingehov – för andra gången på en vecka. Matchen slutade 2-3 (1-1, 0-2, 1-0).

– Jag tycker verkligen att vi kommer ut med glöd och en stor vilja att ta tag i matchen direkt, säger Lindlövens tränare Jens Brändström.

Så här sent på säsongen handlar mycket om att bygga energi inför matcherna och kanske är det nyckeln till varför Lindlöven gått som tåget på sistone? Sex raka segrar gör att Lindlöven nu leder serien med fyra poäng, en ledning som kan utökas på fredag när det är ren seriefinal mellan Lindlöven och Forshaga på Lindehov.

-Vi borde ha haft en större ledning efter 17 minuter i den första, säger Jens Brändström. Till dess hade vi sköljt över Skövde gång på gång, men dessvärre lyckas Skövde kvittera i powerplay innan perioden är slut. Andra perioden tycker jag är väldigt jämn, men det är vi som skapar mest och gör också 2-0 i den perioden. Tredje perioden krigar vi och Skövde trycker på, väldigt tajt på slutet men vi lyckas freda oss och tar 3 otroligt viktiga och sköna poäng.

Summera känslorna just nu.

– Vi krigar verkligen och åker mycket skridskor hela matchen. Lånet från Örebro Linus Öberg gör en väldigt stabil match och Valter Lederud gör sitt första mål för säsongen men hela laget jobbar för varandra. Det är ett härligt go i laget.

Mål Lindlöven: Valter Lederud, Jesper Wiberg, André Dahlqvist.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.