Alexander Sunnefors gjorde en strålande vårsäsong förra säsongen och startade årets vårserie med att bli matchhjälte.

Lindlöven vände och vann i premiären

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

KÖPING. Det såg länge tufft ut för Lindlöven i premiären i Vårettan norra borta mot Köping. Lindlövens Maxim Semjonovs missade en straff i den första perioden och underläge inför den sista, men ett bättre Lindlöven lyckades till slut vända och vinna.

Köping HC-Lindlövens IF slutade 1-2 (0-0, 1-0, 0-2).

Vårserien i Hockeyettan handlar om att kvala in i playoff-serien bakvägen, eller att se till att spela till sig ett kontrakt i Hockeyettan till nästa säsong. För Lindlöven handlar det om att bli topp 3 och därmed ha chansen att få spela playoff.

Det började dock trögt mot Köping. Övertag, men efter den missade straffen hände inte så mycket i den första perioden. I den andra domnade Löven en del och hemmalaget kunde göra 1-o i mitten av akten, men i den tredje visade Lindlöven att man var det bättre laget.

Överlägset skottövertag och med 1-1 av Joel Kiirikki efter 6.55 var det Lindlövens match. 1-2 kom med drygt fyra minuter kvar att spela när Alexander Sunnefors visade att vårserierna är hans arena. Fantastisk vår förra säsongen, men anonym under hösten. Alla hoppas nog att Sunnefors tar för sig som i fjol och avgör fler matcher.

Mål Lindlöven: Joel Kiirikki, Alexander Sunnefors.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.