Johannes Jämsén är oftast på rätt ställe.

Lindlöven vann mot Forshaga

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Lindlöven vann fredagens träningsmatch mot seriekollegan Forshaga IF hemma i Lindehov. Inget lag övertygade, men Lindlövens seger får anses som rättvis.

Lindlövens IF-Forshaga IF slutade 3-2 (2-0, 0-1, 1-1).

Träningsmatcher är oftast svåranalyserade och sällan speciellt välspelade. Det blir bättre och bättre ju närmare seriepremiären man kommer, men tidiga skador ställer saker på ända. I Lindlöven saknades till exempel viktige backen Philip Nyberg och nyförvärvet Filip Nyberg samt Anthony Paskaruk.

Roligt dock att titta på enskilda spelare. Nye Tobias Sjökvist har varit klart bäst så här långt och kommer att bli en viktig kugge i vinter. Även unge Johannes Jämsén har visat varför han fick chansen i Södertälje SK föregående vinter. Inte speciellt fysiskt spelande, men klurig och klok och dessutom giftig i slottet. Nämnas måste även Filip Barklund, som ofta ser till att Löven skapar ett helt byte i offensiv zon. En extrem talang som blir otroligt viktig. 24i har även noterat att Anton Toolanen sett riktigt bra ut i de inledande träningsmatcherna.

24i har inte fått något protokoll och vet enbart att Johannes Jämsén gjorde 1-0 till Lindlöven och att Anton Widmark gjorde 3-1 med två minuter kvar.

Tobias Sjökvist är ett hot mot samtliga lag i vinter.
Nära när Anton Widmark kommer köksvägen.
Nye backen Filip Halvordsson tar för sig, gillar att ha puck och börjar hitta tempot.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.