Christoffer Anrén hade vaknat på rätt sida och satte färg på matchen med att göra 1-0 efter bara en minut.

Lindlöven vann mötet mot Kiruna IF

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Det satt långt inne, men Lindlövens lyckades till slut vinna söndagens match mot Kiruna IF i Lindehov och tog därmed klivet upp ovanför strecket i tabellen för Allettan norra.

Lindlövens IF-Kiruna IF slutade 4-3 (2-1, 1-2, 1-0).

Lindlöven hade oväntat svårt i söndagens hemmamatch mot Kiruna IF i Allettan norra. Offensivt stod man för det mesta i den första perioden, men i mittenakten var det gästerna som fick utdelning och 3-3 inför den tredje.

Matchen såg ut att gå mot förlängning när ändå Lindlövens back Elias Lindgren lyckades överlista Kirunas målvakt Ludvig Christoffersson med endast en minut kvar att spela.

Lindlöven klättrade i och med segern upp på rätt sida strecket och med fem matcher kvar att spela väntar nu två riktigt tuffa matcher. På onsdag möter man serietvåan Hudiksvall på bortais och på lördag väntar serieledande Väsby, också den matchen på bortaplan.

Mål mot Kiruna IF: 1-0 Christoffer Anrén (Tobias Sjökvist, Edwin Lindström), 2-0 Filip Barklund (Johannes Jämsén, Joshua Karlsson), 3-2 Theo Lundgren, 4-3 Elias Lindgren (Joshua Karlsson, Johannes Jämsén).

Två målskyttar gratulerar varandra. Filip Barklund och Elias Lindgren.
Lindlövens Leo Klavhed laddar för skott.