Anton Widmark, Anton Toolanen, Jonatan Frykhom och Anton Karlsson stannar i Lindlöven.

Lindlövens bygge ser bra ut

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Dags att delsummera Lindlövens truppbygge mitt under Hockey-VM. Bygget ser väldigt bra ut och under måndagen avslöjades att målvakten Jonatan Frykholm fortsätter i Lindlöven ytterligare en säsong.

Så här långt har Lindlövens sportchef Tomas Östlund fått nio spelare att krita på för säsongen 2022/2023. Mycket bättre än under fjolåret, men några ytterligare spelare hade inte suttit fel.

Sedan tidigare var det klart att backarna William Lindgren, Philip Nyberg och Elias Lindgren spelar vidare kommande säsong och till dessa kan vi lägga fem forwards.

Filip Nyberg är hemmasonen som trots att han har en säsong kvar i Örebros akademi som junior vill spela seniorhockey med Lindlöven.

Filip väljer att komma komma till Lindlöven, trots att han har ett år kvar som junior. Jättekul, och spännande för både oss och honom! Han är en grymt talangfull spelare som är stor och stark med ett bra skott och ett utvecklat målsinne, skriver Tomas Östlund på Lindlövens hemsida.

Näste man att skriva på var talangfulle forwarden Johannes Jämsén, som utbildats i Södertälje SK och under den gångna säsongen fick 14 matcher i Allsvenskan.

I Johannes får vi en seriös spelare med lite allsvensk rutin, säger Osten. Han är en poängfarlig center, men en som även tar ett stort ansvar i defensiven. Ska bli grymt kul att se vad han kan bidra med i laget. Han kan bli ett riktigt utropstecken i vinter.

Efter dessa båda har otroligt viktiga Anton Widmark, Anton Karlsson och Anton Toolanen skrivit på för ytterligare en säsong. Tre spelare som vore oerhört svårt att ersätta.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.