Lindlövens klubbchef tvingas sluta

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Lindlövens IF meddelade på sin hemsida under onsdagen att klubbchefen Filip Nyängen tvingas lämna sin tjänst på grund av ekonomiska problem i klubben.

Det var tidigare en diskussion på Lindehovs inte alltid fullsatta läktare hur man kunde ha råd med en heltidsanställd sportchef i Tomas Östlund och diskussionerna har inte varit färre sedan Filip Nyängen anställdes som klubbchef.

Nu visar det sig att läktarsnacket hade en grund. Lindlöven tar sig tydligen igenom ett ekonomiskt stålbad i vinter och Lindlöven valde alltså att inte göra de två tjänsterna till två halvtidstjänster, utan att det blir Nyängen som får lämna.

– Det har varit en otroligt roligt att jobba som klubbchef för Lindlövens IF. Tyvärr har vi hamnat i en situation där vi måste fatta tuffa ekonomiska beslut för klubbens bästa. Jag är tacksam för den tid jag har tillbringat här och är övertygad om att klubben kommer att övervinna dessa utmaningar med framgång, säger Filip Nyängen i en kommentar på Lindlövens hemsida.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.