Joshua Karlsson (till vänster) och Alexander Sunnefors väljer en fortsättning i Lindlöven.

Lindlövens trupp börjar ta form

LINDESBERG. Sakta med säkert börjar Lindlövens trupp ta form inför kommande säsong. Förlängda kontrakt med både Alexander Sunnefors och Joshua Karlsson betyder väldigt mycket för Löven.

Långe (205 centimeter) Joshua Karlsson gick från klarhet till klarhet under den förra säsongen och tillhörde Lindlövens bästa och mest pålitlige spelare. En stabil defensiv back som också visade kreativitet och offensiva kvaliteter. Dessutom en bra spelare i omklädningsrummet och utanför isen. Ligans längsta klubba tillhör förmodligen Joshua.

Alexander Sunnefors kom till Lindlöven inför den förra säsongen och hade en trög start under hösten. Men när skador på Lindlövens på förhand viktigaste spelare kom växte Sunnefors och var kanske lagets bäste forward efter årsskiftet. En spelare som har en inbyggd vilja att göra mål – en egenskap som är svår att hitta. Sannolikt en plats i en första- eller andralina i vinter.

Klart för Lindlöven är också att man växlar upp samarbetet med BIK Karlskoga. Det låneavtal man hade i vintras ska utökas och Lindlövens sportchef Tomas Östlund hoppas att man ska hitta en pool av spelare som inte riktigt tar plats i allsvenska Karlskogas lag ska kunna disponeras av Löven.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.