Löven föll mot Mjölby

i LINDESBERG/Okategoriserade/SPORT

LINDESBERG. Alldeles för många utvisningar blev Lindlövens fall i träningsmatchen mot Mjölby hemma i Lindehov på söndagskvällen. Matchen slutade 1-3 (0-1, 0-2, 1-0).

– Allting blir orytmiskt när man spelar så mycket med en man kort, säger Löventränaren Staffan Tholson.

Hårt tränade stod inte riktigt Lindlöven att känna igen i matchen mot Mjölby.

– Vi har tränat hårt och det har sett segt ut på slutet, säger Staffan Tholson. Men vi ska släppa lite på träningen nu och se vad som händer.

En snäll match med många utvisningar där gästande Mjölby utnyttjade chanserna bäst och därav två mål i numerärt överläge. 0-1 kom tidigt i den första perioden och 0-2 ännu tidigare i den andra. 0-3 var kvällens andra powerplay-mål och siffrorna såg då ut att kunna bli större.

Men till den tredje perioden kom Löven ut i en ny skepnad och dominerade totalt. Det mesta av spelet var förlagt till Mjöbys zon och efter 4.29 kunde Patrik Säfström reducera efter passning från Daniel Olsson-Fromell. Löven hade bud på ytterligare mål, men den riktiga skärpan i avsluten saknades.

Ingen av Lindlövens spelare utmärkte sig speciellt, men målvakten Philip Ödmark visade att han kommer att bli en viktig kugge i vinter.

– Det finns mycket kvalitet i det här laget, säger Tholson. Vi har lite kvar att slipa på i försvarsspelet, men vi får ta med oss den sista perioden idag.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.