Löven förlorade knappt mot topplaget

i HÄLLEFORS B/LINDESBERG/SPORT

LINDESBERG. Lindlöven gjorde en mycket bra match mot topplaget Mariestad, men förlorade med ett uddamål från den första perioden. Matchen mellan Lindlöven och Mariestad slutade 0-1 (0-1, 0-0, 0-0).

– Det känns surt, men långt ifrån nedslaget, summerar Lindlövens tränare Jens Brändström.

Brändströms analys är förstås den bästa. Lindlöven gjorde en riktigt bra match mot topplaget Mariestad, men saknade det extra som krävs.

– Vi saknade lite edge, säger Brändström. Vi gjorde det bra utan att släppa till, men deras målvakt Tobias Sandberg var bra.

Att förlora mot just Mariestad är ingen skam, men Lindlöven befinner sig i en situation där man måste ta beslut – spel i Allettan ser ut att ligga långt borta.

– Vi kunde ha stängt ytorna lite bättre och kanske kunde vi ha skruvat lite mer i formationerna, men vi har dragit ett streck och börjat om. Nu handlar det om att hitta en trygghet i spelet. Det här var ett fall framåt, alla kan se att vi är på rätt väg.

Jens Brändström försöker inte förklara bort förlusten.

– Ingen behöver skämmas efter den här matchen och jag är inte nedslagen som tränare. Vi följer vår gameplan, men når inte ända fram.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.