Löven mot glada Hudik ikväll

i SPORT

LINDESBERG. Senast Lindlöven mötte Hudiksvall blev det seger med 5-4 efter förlängning och straffar sedan Niklas Ottosson satt den avgörande straffen. Och ett formstarkt Lindlöven kan ta sin fjärde raka ikväll.

Lindlöven är inne i en ruggigt positiv trend just nu. Tre raka segrar och 17-3 i målskillnad totalt i dessa matcher. Dagens gäst i Lindehov, Hudiksvall, blir en tuff nöt att knäcka – men självförtroendet hos Lindlövens spelare är såklart stort för tillfället och chanserna till seger är förstås goda.

Och sedan förra mötet melan lagen har Löventränaren Staffan Tholson hittat rätt bland spelarmaterialet och kommer säkert att matcha laget ungefär som i de senaste matcherna.

Förstalinan med centern Niklas Ottosson och vingarna Patrik Säfström och Simon Jellvert samlar poäng på hög och andralinan med Daniel Olsson Fromell, brorsan Joakim och Niklas Nooni har visat sig vara en riktigt bra konstellation.

Niklas Ottosson har så här långt samlat ihop 20 poäng, Patrik Säfström 17 och Jellvert 14 och samtliga tre återfinns i seriens toppskikt när det handlar om poäng.

Andrakedjan har inte samlat lika mycket poäng, men gjort ett väldigt bra jobb och centern Daniel Olsson Fromell har ju dessutom suttit i utvisningsbåset inte mindre än 58 minuter på tio matcher.

Klockan 16 är det nedsläpp i Lindehov.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.