Löven vann efter straffar

i LINDESBERG/SPORT

SPORT. Lindlöven fick med sig två poäng hem från Hudiksvall på söndagskvällen. Matchen slutade 4-4 och Lindlöven kunde vinna efter straffläggning. Stor hjälte blev Niklas Ottosson som satte den avgörande straffen.

– Vi borde ha vunnit, säger Löventränaren Staffan Tholson. Vi hade jättelägen till både 2-0 och 3-0 i den första perioden.

Niklas Ottosson, nyförvärv i Lindlöven i år, visade vägen till Lindlövens två poäng mot Hudiksvall på söndagskvällen. Niklas satte själv 1-0 i den första perioden

– Niklas var bra, men jag tycker många gör det bra idag, säger Staffan Tholsson. Jag är nöjd med laginsatsen och jag matchade fyra femmor i två perioder. I den tredje gick jag ner lite på folk.

Staffan Tholson har varit i hetluften under många år och kom till Lindesberg med målsättningen att ta Lindlöven till Allettan.

– Ingen får vika ner sig, säger Staffan. Det sade jag till killarna inför den tredje perioden och det gäller över huvud taget. Den spelare som inte är beredd att ge hundra får sitta, det är min filosofi. Sedan spelar det ingen roll vem det är, jag har praktiserat detta på landslagsspelare och de brukar förstå om de blir bänkade.

Tholson tycker att alla Lindlövens sju backar förtjänar beröm mot Hudiksvall, men han nämner även Niklas Nooni, Patrik Säfström, Niklas Ottosson, Kristian Flygar och Oskar Larsson när han tittar i sina anteckningar.

– Nu hoppas jag på lite mer publik mot Ore på onsdag, säger Tholson. Det här laget förtjänar sin publik.

Lindlövens målskyttar mot Hudiksvall: Niklas Ottosson 2, Simon Jellvert, Oskar Larsson, Kristian Flygar.

 

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.