LPo ensam om att företräda landsbygden

Hur kommer det sig att Svenska naturresurser i stort setts skänks bort till utländska företag utan att någon protesterar?

Hur kommer det sig att vi svenskar tyst anpassar oss till den överstatlighet som EU-medlemskapet innebär, samtidigt som vi ser de negativa saker som det innebär?

Hur kommer det sig att människorna på landsbygden i allt högre grad bidrar till svenska skattkassan, samtidigt som de får allt mindre och sämre service?

Hur kommer det sig att vårt Svenska jordbruk och Svenska djurs hållning som tidigare varit blomstrande och välmående nu går på knäna? Idag har de högsta kraven på sig i Europa, har höga kontrollavgifter och nyttjas inte solidariskt av svenska kommuner och landsting utan i stället utsätts för konkurrens som sakta men säkert leder till att de slås ut?

Politikerna har misslyckas med att utveckla hela landet. Istället har urbaniseringen av Sverige hyllats och storstädernas expansion kannibaliserat landsbygden.
Landsbygdspartiet oberoende (LPo) är det enda partiet på riksnivå som helt och hållet företräder landsbygdens intressen medan de etablerade partierna ständigt brottas med konflikten mellan stad och land, där rationalisering, centralisering och regionalisering alltid är ”det vinnande konceptet”
Tiden är mogen för ett samlat landsbygdsparti i Sverige tycker vi. Tillsammans kan vi utveckla.
Kom och träffa LPo´s partiordförande Claes Littorin och lokal representation från Nora. (se annons)
Vi har inte alla svaren, men passa på att ställa frågor om det nya landsbygdsalternativet inför valet i september

Tillsammans kan vi bli den blåslampa som tycks behövas i Svensk politik.

Pia-Maria Johansson
Landsbygdspartiet oberoende

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.